28.10.08

L´anunci de machintos

Estic impactada per un anunci que ens han passat a la classe. M´ha fet pensar que sort que hi ha persones honrades en el món, i que no tot és com ens ho presenten algunes persones que es mouen per diners i seguint la premisa de "el fin justifica los medios".

La publicitat no es inocua. Ens ha dit el Pitu.

D´acord , llavors perquè es permet aquesta publicitat que incita als valors insolidaris i materialistes? no ho entenc, haurien d´haver límits i sancionar penalment a les agències i empreses que han creat aquests anunci que vulnera els principis de moralitat, quan a més a més, van dirigits a nens. Jo, si pugués, faria alguna acció per denunciar-lo, segur.

Pensant, pensant... potser el que persegueixen és causar una reacció en mi, i ho han lograt.. i pot ser que el truc o enigma sigui que el missatge en l´ordre de seqüències correcta sigui un altre, contrari al que hem observat . .. No ho sé. De totes maneres, no justifica res, perquè el missatge que rebem la majoria de gent i els nens és el que hem debatut a classe(individualisme, egocentrisme etc.). Per això, estic convençuda que ha d´haver mitjans legals per retirar aquest anunci.